Tanden bleken

Tot 8 – 9 tinten wittere tanden, pijnloos tanden bleken in een behandeling van slechts één uur, met de PD Cleaning, (re)Whitening & Repair methode.
Steeds meer mensen willen graag schone, witte tanden. Zodat ze vrijuit kunnen lachen en praten. Een goed verzorgd gebit geeft immers ook zelfvertrouwen. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk op tal van manieren je gebit goed te verzorgen en waar gewenst te corrigeren. Het begint bij veilig tanden bleken!
Het bleken van tanden is de laatste decennia een echte ‘hype’ geworden. Dat gebeurde niet altijd op professionele en veilige wijze. Gelukkig heeft de wetgever in 2012 bepaald dat tanden bleken alleen nog maar door de tandarts mag worden aangeboden en uitgevoerd. Het beste is een behandeling van slechts één uur bij de tandarts zelf.

PrevDent International BV heeft een in-office ‘tanden-bleek’ methode ontwikkeld met toepassing van nano-Hydroxyapatiet in combinatie met een zeer laag gehalte aan waterstofperoxide (slechts 6%). Dat maakt het bleken van tanden veilig en bovenal; pijnloos!

TANDEN BLEKEN2

Bron: prevdent