Spoed
Tandartsenpraktijk Flevohuis
home   /   spoed

Spoed

Bij een spoedgeval en/of pijnklachten kunt u van maandag t/m woensdag vanaf 09:00 naar onze praktijk bellen. Wij zullen er dan voor zorgen dat u diezelfde dag nog gezien kan/gaat worden. 

Heeft u een spoedgeval en/of pijnklacht buiten onze werktijden, werkdagen of in de weekenden? kijk dan hieronder bij het kopje 'weekenddienst'. 

Kunt u een afspraak niet nakomen dan willen wij u vriendelijke vragen om minstens 24 uur van te voren af te bellen of te verzetten, zodat wij de gelegenheid hebben om de ingeplande tijd weer in te vullen en beschikbaar te stellen voor andere patiënten. Mocht u een afspraak hebben op maandag en ons 's weekends (doordat de praktijk gesloten is) niet kunnen bereiken? Dan kunt u een voicemail bericht achter laten op de telefoon op een e-mail sturen, zodat wij dit maandagochtend kunnen afluisteren/beantwoorden. Bij niet naleving hiervan, mits bij calamiteiten, brengen wij de ingeplande reservering in rekening.
 

Waarneming tijdens onze vakantie/nascholing
Als de praktijk gesloten is, door bijvoorbeeld privé redenen of feestdagen, dan zullen wij altijd voor een waarnemer zorgen waar u op werkdagen met spoed en/of pijnklachten terecht kunt. Het telefoonnummer van de waarne(e)m(st)er kunt u dan beluisteren op het antwoordapparaat als u ons vaste telefoonnummer belt.

Weekenddienst
Voor spoedgevallen die buiten onze werktijden vallen kunt u zich wenden tot de dokterscentrale (spoeddienst in Almere) die te bereiken zijn op het telefoonnummer: 036-3035290
Houdt u er rekening mee dat de weekenddienst altijd contant dient te worden afgerekend. U krijgt een nota mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.