Spoed
empty
home   /   behandelingen
Vorige Volgende

Tanden bleken

bleken.jpg

 

Tot 8 – 9 tinten wittere tanden, pijnloos tanden bleken in een behandeling van slechts één uur, met de PD Cleaning, (re)Whitening & Repair methode.

Steeds meer mensen willen graag schone, witte(re) tanden, zodat ze vrijuit kunnen lachen en praten. Een goed verzorgd gebit geeft immers ook veel zelfvertrouwen. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om op tal van manieren je gebit goed te verzorgen en waar gewenst te corrigeren. Het begint bij veilig tanden bleken!

Het bleken van tanden is de laatste decennia een echte ‘hype’ geworden. Dat gebeurde niet altijd op professionele en veilige wijze. Gelukkig heeft de wetgever in 2012 bepaald dat tanden bleken alleen nog maar door de tandarts mag worden aangeboden en uitgevoerd. Het beste is een behandeling van slechts één uur bij de tandarts zelf.
PrevDent International BV heeft een in-office ‘tanden-bleek’ methode ontwikkeld met toepassing van nano-Hydroxyapatiet in combinatie met een zeer laag gehalte aan waterstofperoxide (slechts 6%). Dat maakt het bleken van tanden veilig en bovenal; pijnloos!

Tanden BlekenTanden Bleken

Let op! Tandenbleken is een behandeling wat niet door zorgverzekeraars wordt vergoed. U zult het bedrag van 350 euro zelf moeten betalen.